Din omtänksamma begravningsentreprenör i Uddevalla och Vårgårda

Vi ombesörjer, ger råd och information i samband med dödsfall


Begravningens utformning kan göras på många sätt, anpassat efter dina möjligheter. Oavsett om du vill att den sker i stillhet och enkelhet i kretsen av de närmaste eller om du väljer en mer påkostad begravning hjälper vi dig. Det kan gälla jordbegravning, kremering, kyrklig eller borgerlig begravning.

All information

Att mista en anhörig är omskakande och förvirrande. Vi ger dig all information du kan tänkas behöva i samband med ett dödsfall, inklusive information om de lagar och förordningar som gäller när någon avlider. Oavsett vilken religion du tillhör har vi både kunskap och resurser att ta hand om dina önskemål och behov.

Hos oss får du alltid klara besked om samtliga kostnader redan vid beställningstillfället. Våra totalpriser innehåller begravning, gravvård och bouppteckning. En begravning behöver inte kosta mycket pengar eller ge obehagliga prisöverraskningar.

Juridisk rådgivning

Som din begravningsentreprenör i Uddevalla och Vårgårda ger vi dig juridisk rådgivning och information som rör

  • Testamente
  • Skatteplanering
  • Förvaltningsrätt
  • Dödsboförvaltning
  • Bouppteckning
  • Arvskifte
  • Överklagande av myndighetsbeslut

START
OM OSS
GRAVVASER
GRAVLYKTOR & LJUS
KISTOR & URNOR
DIN TID ÄR NU
KONTAKT

Uddevalla

Västerlånggatan 5

451 50 Uddevalla

0522-310 66

Vårgårda

Kungsgatan 31

447 30 Vårgårda

0322-62 00 06

Orgnr: 5565793410

ÖPPETTIDER
Uddevalla
Vardagar: 09:30 - 16:00


Vårgårda
Vardagar: 09:30 - 16:00

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Bärgnings-Niklas aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Bärgnings-Niklas.