Ska du gå på begravning?

Familjejuridik - Danebergs Begravningsbyrå

Familjejuridik

Juridisk trygghet i alla lägen

Kärlek kan förflytta berg. Men inte juridiska avtal.

Vi har lång erfarenhet av att arrangera begravningar. Vår samarbetspartner Gillis Edman Familjejuridik har lika lång erfarenhet av att upprätta juridiska dokument antingen det handlar om bouppteckningar eller framtidsfullmakter.

Vi är en del av Gillis Edman-familjen. Därför har du tillgång till professionella jurister, alla med en jur.kand.-examen eller motsvarande (LL.M.) för din trygghet.

Livstidsjuridik

Du kan alltid söka vår hjälp i frågor rörande den viktiga livstidsjuridiken som säkrar att allt blir som du vill ha det. Vi hjälper dig att upprätta samboavtal, äktenskapsförord, testamente och gåvobrev samt den viktiga framtidsfullmakten.

Dödsfallsjuridik

Efter ett dödsfall ska en bouppteckning upprättas och lämnas in till Skatteverket. Våra jurister hjälper till med bouppteckning, arvskifte och annan administration efter dödsfall.

Om det inte finns några pengar i dödsboet, ska istället en dödsboanmälan upprättas. Du får hjälp via socialkontoret där den avlidna var folkbokförd.

Jag hjälper dig med allt från testamente till bouppteckning.

Sara Palm Granat

Jurist / LL.M.

031-355 40 26

Danebergs Begravningsbyrå är en fristående byrå med bred kompetens och lång erfarenhet. Hos oss får du alltid ett tryggt bemötande, kvalitet och personlig omtanke.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@danebergs.se