Ska du gå på begravning?

Planera begravning - Danebergs Begravningsbyrå

Vi hjälper dig hela vägen

Vi ombesörjer, ger råd och information i samband med dödsfall

Kom igång enkelt · Få prisuppgifter
Kostnadsfritt

Din omtänksamma begravnings­entreprenör i Uddevalla och Vårgårda

Begravningens utformning kan göras på många sätt, anpassat efter dina möjligheter. Oavsett om du vill att den sker i stillhet och enkelhet i kretsen av de närmaste eller om du väljer en mer påkostad begravning hjälper vi dig. Det kan gälla jordbegravning, kremering, kyrklig eller borgerlig begravning.

Att mista en anhörig är omskakande och förvirrande. Vi ger dig all information du kan tänkas behöva i samband med ett dödsfall, inklusive information om de lagar och förordningar som gäller när någon avlider. Oavsett vilken religion du tillhör har vi både kunskap och resurser att ta hand om dina önskemål och behov.

Hos oss får du alltid klara besked om samtliga kostnader redan vid beställningstillfället. Våra totalpriser innehåller begravning, gravvård och bouppteckning. En begravning behöver inte kosta mycket pengar eller ge obehagliga prisöverraskningar.

Börja planera

Kontakta oss

Behöver du hjälp? Jag finns här för din trygghet.

Jennie Crusell

Begravningsentreprenör

Danebergs Begravningsbyrå är en fristående byrå med bred kompetens och lång erfarenhet. Hos oss får du alltid ett tryggt bemötande, kvalitet och personlig omtanke.

Adress

undefined, undefined

Telefon

E-post

info@danebergs.se